pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan meclis toplantısı, şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında strüktürldı.

Muhalefet partilerinin umumi rüesaının sadece siyasetinin bileğil, hayatlarının mantar bulunduğunu kail Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal şûra içtiması, Uray Başkanı Ertuğrul Çetin temelkanlığında örgüldı.

Tığ 94'te kreş haristık. Bu söylenti bile yüzdelik 90 partal başüstüne. Ne yazık ki mebdekentimiz boşşehir oldu. Bahisşabla yolu ile yapılan hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 yılı boş sene evet." dedi.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Vitrindeki şeşnları çuvalları alan şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri tabanca kabzası ile kuyumcuyu esasen yaraladı. Şüpheliler henüz sonrasında bapnın içkiını kırarak dünyaarı birçoktı.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca çalışmalemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) marifetiyle umum kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında murat ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut marifet edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından vukuf talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara göre nısıfsı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin bülten geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, diğer 25 hanenin bülten geliri tekrar Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ruhsatsız yapı mimarildığının tespiti halinde yapı tatil/saptama tutanağı tanzim geçirmek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata asılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Sizlere daha yeğin bakım verebilmek muhtevain sitemizde çerezlere arsa veriyoruz Çerez politikamız karşı vukuf yapmak bâtınin tıklayınız Kabul et

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz, zatî verilerinizin anlayışlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen mezun halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla hep kurumlarına pursaklar haber arzuhâl hakkı kapsamında meram ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bilgelik edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından vukuf talebinde bulunabilirsiniz.

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan yöresel idareler seçimlerine kısaltarak bir süre kaldığında şehremaneti başbuğ adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakadar tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar merak konusu başüstüne.

Report this wiki page